D-100’de faciadan dönüldü

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; D-100 Karayolu üzeri İzmit İlçesi Körfez Mahallesi mevkiinde meydana gelen korkutucu kaza şu şekilde gelişti. İs...

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; D-100 Karayolu üzeri İzmit İlçesi Körfez Mahallesi mevkiinde meydana gelen korkutucu kaza şu şekilde gelişti. İstanbul istikametine seyir halinde olan Metin Deniz idaresinde ki MDF yüklü 41 F 0753 plakalı TIR, önünde seyreden ve yan yola girip girmemek konusunda kararsızlık yaşadığı için aniden duran araca çarpmamak için sert bir şekilde fren yaptı. TIR’ın fren yapması sonrasında dorsesindeki yükün kaymamasını sağlayan bağlantı ipleri koptu. Dorsenin üzerindeki bulunan MDF ler bir anda yola saçıldı.

 

2 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Kaza esnasında TIR’ın yanından geçmete olan 41 RN 213 plakalı bir araç, yola dökülen MDF’lerden son anda kurtuldu. Arka kaputunda küçük hasar meydana geldi. Kazanın hemen ardından ise Trafiğin kilitlenmesiyle tek şeritten geçmeye çalışan Muzaffer Güler kontrolündeki 41 RV 805 plakalı otomobil, arkasından gelen Emrah Yüce idaresindeki 79 DL 280 plakalı TIR ile sunta yüklü TIR’ın arasında kaldı. Uzun araç kuyruklarından dolayı sıkışan otomobil çevredeki vatandaşların yardımıyla TIR’ın altından çıkartıldı.

 

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Tam anlamıyla faciadan dönülen olayda, şans eseri can kaybı ve yaralanan olmazken, bölgeye çevredekilerin haber vermesi ile polis ekipleri geldi. Yapılan incelemeler sonrasında olay yerine yola saçılan yükü alması için bir kamyon ve TIR’ı alması için çekici çağırıldı. Olay nedeniyle Karayolunda uzun kuyruklar oluştu. Trafik uzunca bir süre tek şeritten kontrollü olarak verildi.

 

GÜNDÜZ NASIL GEÇİYORLAR

İzmit ilçesinde öncekigün, bir kamyon şoförünün açık kalan dorsesi ile Yenidoğan mevkiindeki üst geçide çarpmasının ardından yaşanan bu olay, herkesin aklına gündüz saatlerinde şehir içinden geçiş yasağı olan TIR, Tanker ve Kamyonların, hala nasıl şehir merkezinden geçen krayolunu kullandıkları sorusunu getirdi

#

19 Ağu 2017 - 16:23 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

tunahan kartepe - ee yol gecen yeri d100 tır ve kamyon istilası her gun dahada artıyor ama ses cıkarmayan AKP YÖNETİMİ VE KOCAELİ EMNİYET VAR ZATEN KOCAELİ EMNİYET AKP NİN BİR KOLU OLDUGUNDAN ses cıkarmaması normal al gülüm ver gülüm HARAM OLSUN ÜLKEYİ TAM HARMZADE YAPTINIZ GUYA BELLİ SAATLERDE D100 GİREMEZLER AMA SORDUNMU HEPSININ İZNİ VARMIŞ ..ANLAYIN HALKIMIZ İŞTE BU AKP VE İŞBİRLİKÇİLERİNİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 16:23