Dağcılarımız 3 bin metreye bayrağımızı dikti

Isparta'da gerçekleştirilen Dağcılık Şenliği'ne tüm Türkiye'den 2 bini aşkın sporcu iştirak etti. Kocaeli Bilişim ekibi ve diğer sporcular, başarılı b...

Isparta'da gerçekleştirilen Dağcılık Şenliği'ne tüm Türkiye'den 2 bini aşkın sporcu iştirak etti. Kocaeli Bilişim ekibi ve diğer sporcular, başarılı bir şekilde zirveye ulaştı. Aksu ilçesi Melikler Yaylasında düzenlenen etkinlik akşamında, dağcılara yemek dağıtımını başlatan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, yoğun yağışa rağmen Türkiye'nin her yerinden katılım gösteren ekiplere teşekkür etti.

 

KARAOSMANOĞLU KARTEPE’DE DÜZENLESİN

Kocaeli Bilişim Genel Müdürü Göksu Günay "19 Mayıs'a yakışır bu özel ve anlamlı etkinliği hazırlayan, hazırlanmasına emeği geçen, destek veren ve katılan herkese teşekkürlerimi sunarım.Ülkemizin her yanında her etkinliğe destek vermek üzere ekip arkadaşlarımızla yola çıkıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Karaosmanoğlu, doğa yürüyüşleri ve dağcılık konusunda bir çok yöneticiden çok daha duyarlı. Kendisinden talebimiz, Kartepe zirvesinde dağcılık şenliği düzenlenmesine destek çıkması ve Kartepe'nin dağcılık turizmi açısından hareketlenmesine katkı sağlamasıdır. Bizler de Kocaeli Bilişim olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

 

Faaliyete Katılan Sporcularımız:

Kocaeli Bilişim Genel Müdürü Göksu Günay, Webkobi Yazılım Koordinatörü Çağrı Günay, Av. Evren Altay,Öz.Eğt.Uzm. Kamil Atilla, Dr. Abuzer Meral, Mehmet Karaahmetoğlu, İbrahim Kocaman, Özmen Can, Erkan Gökhan, Bülent Yüksekol, Emre Özyılmaz, Esra Uluç, Kaan Uluç…

#

23 May 2017 - 12:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.