Dalkılıç’a büyük destek

Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı ve aynı zamanda 2014 yerel seçimlerine CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak girecek Ercan Dalkılıç’a her kesimden...


Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı ve aynı zamanda 2014 yerel seçimlerine CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak girecek Ercan Dalkılıç’a her kesimden destek gelmeye devam ediyor


2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala Dilovası siyaseti günden güne ısınıyor. Her şeyin yolunda gittiği Dilovası CHP’de Ercan Dalkılıç’a destek her geçen gün büyüyor. Kars, Arpaçay’lılar önceki gün Dilovası CHP İlçe irtibat bürosuna kalabalık bir şekilde gelerek Dalkılıç ile beraber olduklarını söylediler. Bugüne kadar Dalkılıç’ın girdiği her seçimlerde desteklerini eksik etmeyen Arpaçaylılar bu dönemde Dalkılıç’ın arkasında duracaklarını söylediler.

DALKILIÇ’A AKRABA DESTEĞİ
Özellikle bu dönem mahalle yapılanmalarında da çok çalışan Arpaçaylılar hemen hemen Dilovası’nın her mahallesinde ikamet edip, mahalle teşkilatlanmalarında görev yapıyorlar. Kenan Söğütçü Yeni Mahalle’de, Yakup Karabulak ise Cumhuriyet Mahallesinde başkanlıklarını devam ederken, Necati Aslan eski Tavşancıl Mahalle başkanı idi. Diliskelesi mahallesinde de mahalle yapılanmasının içinde bulunan Arpaçaylıları Dalkılıç’a bu kadar bağlayan özellik ise Dalkılıç’ın kendilerinin enişteleri olmaları. Ailevi bağları kuvvetli olan Ercan Dalkılıç’ın bu dönemde en ciddi desteği yakın akraba ve köylülerinden alacağı şüphesiz gibi görünüyor.

#

28 Kas 2013 - 13:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.