Darıca bayrama hazır

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi adına Darıca Belediyesi’nin tüm hazırlıklarını tamamladığını ifade e...

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi adına Darıca Belediyesi’nin tüm hazırlıklarını tamamladığını ifade ederek, gerek kurban satış alanında ve gerekse kurban kesim noktalarında tüm eksikliklerin giderildiğini, bayram boyunca uzman ekipler tarafından kontrol ve denetimlerin süreceğini belirtti.

 

Başkan Karabacak, belediye olarak diğer birimlerin de bayrama hazır olduğunu ifade ederek, “Zabıta Müdürlüğümüz tarafından rutin olarak yapılan gıda ve temizlik denetimleri bayram öncesi artarak devam ediyor. Bayram boyunca zabıta ekiplerimiz vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetleri değerlendirerek vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi adına çalışmalarını sürdürecek. Bunun yanı sıra temizlik Müdürlüğümüz başta ana arteller olmak üzere, cami ve çevrelerinin temizliğini yapıyorlar. Mezarlıklar Müdürlüğü de aynı şekilde mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik faaliyetlerini sürdürüyor” diyerek Darıca Belediyesi olarak bayrama hazır olduklarını ifade etti.

 

BAYRAMLAR SOSYAL DAYANIŞMANIN SİMGESİDİR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir de mesaj yayınladı. Birlik ve beraberliğimizin göstergesi ve sosyal dayanışmanın simgesi olan Mübarek Kurban Bayramı’nın toplumumuzda özel bir yeri olduğuna değinen Başkan Karabacak mesajında şu görüşlere yer verdi.

 

 “İnsanların kırgınlık ve dargınlıklardan arınarak, sevgi, saygı ve hoşgörüyle kucaklaşmalarına imkân sağlayan bayramlarımız, toplumumuzu ayakta tutan en önemli manevi değerlerimizdendir. Aynı zamanda toplumdaki sosyal dayanışmayı da en iyi şekilde perçinleyen Kurban Bayramı, insanlar arasındaki yardımlaşma ve kaynaşmaya da vesile olmaktadır. Millet olarak geçmişten günümüze, büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu ile tüm halkımızın, Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, huzur ve barışın egemen olduğu, bir dünya temennisiyle, Kurban Bayramı’nın Yüce Allah’tan hayırlara vesile olmasını diliyorum''

#

02 Eki 2014 - 14:49 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.