Darıca dolar zengini olacak

Yani Darıca 2.Tur’da Ankaragücü’nü elediği için daha önce bu ödülü hak etmişti. Yine geçen sezon gruplara kalmaya hak kazanan takımlara ayakbastı para...

Yani Darıca 2.Tur’da Ankaragücü’nü elediği için daha önce bu ödülü hak etmişti. Yine geçen sezon gruplara kalmaya hak kazanan takımlara ayakbastı parası olarak 50 Bin dolar ödendiği belirtildi. Geçen sezonki ödül dağıtım kriterleri baz alındığında sarı-yeşilli kulüp şuna dek 80 bin doları (Yaklaşık 250 Bin TL) kasasına koymuş oldu.

 

GALİBİYETE 40 BİN DOLAR, İDDAA HARİÇ

Geçtiğimiz sezon grup müsabakalarında galibiyet alan kulüplere 40 bin, beraberlik sahadan ayrılan ekiplere ise 20 bin dolar ödenmişti. Ayrıca bu rakamlara iddaa gelirleri dâhil değil. Takımlar alacağı sonuçlara göre iddaa’dan da ekstra bir para almış olacak. Türkiye Futbol Federasyonu, geçen sezonki ödül sistemine zam yapmak üzere bugün toplantı yapacak. Geçen sezon belirlenen rakamlara iyileştirme yapılacağı edindiğimiz bilgiler arasında.

#

28 Eki 2016 - 10:04 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.