Darıca Final Okulları yeni eğitim-öğretim dönemine hazır

Darıca Final Eğitim Kurumlarında yeni dönem başladı. 6 idareci, 2 rehberlik yöneticisi, 8 anasınıfı ve sınıf öğretmeni, 4 Türkçe ve Edebiyat öğretmeni...

Darıca Final Eğitim Kurumlarında yeni dönem başladı. 6 idareci, 2 rehberlik yöneticisi, 8 anasınıfı ve sınıf öğretmeni, 4 Türkçe ve Edebiyat öğretmeni, 3 Sosyal Bilimler öğretmeni, 5 Matematik/geometri öğretmeni, 5 Fen Bilimleri öğretmeni, 7 Yabancı Diller öğretmeni, 1 Müzik öğretmeni, 1 Görsel Sanatlar öğretmeni, 1 Beden Eğitimi öğretmeni, 1 Kodlama öğretmeni, 1 Din Kültürü öğretmeni, 1 okul hemşiresi, 1 bilgi işlem sorumlusu, 1 muhasebe sorumlusu, 6 destek personel ve toplam 54 personel ile göreve başladı.

 

“ATÖLYE ORTAMINDA”

Yeni döneme dair Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür, Murat Kaya önemli bilgiler verdi. Kaya, “Ana sınıflarında İngilizce, Fransızca, Yaratıcı Drama ve Orff çalışmaları, satranç, halk oyunları, laboratuvar, müzik, beden eğitimi, görsel sanatlar ile ilgili branş öğretmenlerimiz tarafından dersler atölye ortamlarında verilmektedir. Ana sınıfı öğretmenlerimiz üniversite mezunu olup alanlarında etkin ve yetkindirler” dedi.

 

“HEM YAŞAM, HEM SINAV İÇİN”

İlkokul sisteminden de bahseden Murat Kaya, “6 yaşını tamamlamış öğrencilerimizle başlıyoruz. Ana sınıfında olduğu gibi çift yabancı dil, drama, laboratuvar, müzik, beden eğitimi, görsel sanatlar, satranç, halk oyunları dersleri branş öğretmenleri ile ilgili ders atölyelerinde uygulamalı yapılmaktadır. Alanlarında yetkin akademik kadro ile öğrencilerimizi hem yaşam, hem sınav için geleceğe hazırlıyoruz.

 

“TÜM OKUL KADROSU HAZIR”

Kaya, “Uzun tatil dönemleri öğrencilerimizi olumsuz etkileyen etkenlerden biridir. Darıca Final Ortaokulu 5, 6, 7, 8’inci sınıflarımızın öğrencilerine yönelik TEOG etütlerimiz ile Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıflarımızın öğrencilerine yönelik YGS /LYS etütlerimiz saat 09.00 /14.30 arası uygulanacaktır. Tüm okul kadromuz okulların açılmasına bir ay kala her yönüyle hazır hale gelmiştir” şeklinde konuştu.

#

21 Ağu 2017 - 15:11 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.