Darıca GB. şoku atlatamadı

Sarı Yeşilliler maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına boynu bükük giderken onları taraftarı ve alt yapısında forma giyen sporcular teselli...

Sarı Yeşilliler maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına boynu bükük giderken onları taraftarı ve alt yapısında forma giyen sporcular teselli etti.

 

ÖZCAN DAL "BU İŞ BİTMEDİ"

Bazı oyuncuların göz yaşlarını tutamadığı günde futbolcular oldukları yere yığılıp kaldı. Bu sezon 2. Lige çıkmak için kenetlenen ancak Play-Off sonunda yerinde sayan temsilcimizde Başkan Özcan Dal "Benim fıtratımda başladığım bir işi yarım bırakmak yoktur. Çok istedik, olmadı. Her şerde bir hayır vardır. Bu iş bitmedi, bitmeyecek de 4 koldan Darıca Gençlerbirliği için mücadelemize devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Erdem ÖVÜÇ

#

20 May 2015 - 11:03 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.