Darıca mahalle konaklarına kavuşuyor

Osmangazi Mahallesi’nde yapılacak olan Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nın temelleri 25 Mart 2017 saat 14:00’da düzenlenecek olan tö...

Osmangazi Mahallesi’nde yapılacak olan Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nın temelleri 25 Mart 2017 saat 14:00’da düzenlenecek olan törenle atılacak. Temeli atılacak olan mahalle konağının içerisinde çok amaçlı salon, aile sağlık merkezi, kütüphane, okuma salonu, kafe ve mescid gibi alanlar yer alacak. Cumartesi günü yapılacak olan temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Geçtiğimiz hafta K.Karabekir Şehit Murat Telvim Mahalle Konağı’nın ardından ikinci mahalle konağımızın temel atma törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Böylesi önemli projelerle vatan uğruna şehit düşen kardeşlerimizin ismini yaşatacak olmak ayrıca bizleri mutlu ediyor. İçerisinde mahalle muhtarlığını da barındıracak olan Mahalle Konaklarımız ayrıca çok amaçlı salon, aile sağlık merkezi, kütüphane, okuma salonu, cafe ve mescid gibi alanlarla birlikte mahalle halkımızın bir çok ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlandı. Yılsonuna kadar tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağımız bu eserlerimiz şimdiden halkımıza hayırlı olsun. Bu mutlu günümüzde tüm halkımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

#

24 Mar 2017 - 02:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.