Darıca’da Eskişehir rüzgarı

Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda sahne alan Eskişehirliler Derneği, bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği gecede Eskişehir çif...

Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda sahne alan Eskişehirliler Derneği, bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği gecede Eskişehir çiftetellisi başta olmak üzere yöresel müzikleri ve folklor gösterileri ile renkli bir programa imza attı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Eskişehir Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’nın yanı sıra Eskişehir dernek başkanları ve bölge protokolünün de katıldığı programda Darıca Eskişehirliler Derneği Başkanı Ceylan Kaya, geceye katkı sunanlara ve kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere teşekkür etti.

 

EĞLENCELİ SAATLER GEÇİRDİLER

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise “Darıca sahilinde bu akşam Eskişehirli hemşerilerimizle birlikteyiz” diyerek herkese iyi eğlenceler diledi. Protokol konuşmalarının ardından sahne alan Eskişehirli sanatçılar, sahili dolduran binlerce vatandaşa eğlenceli saatler yaşattı.

#

06 Ağu 2017 - 14:58 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.