Darıca’lı gençler ödüllerini aldı

Darıca Belediyesi, Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve futbol, basketbol, voley...

Darıca Belediyesi, Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve futbol, basketbol, voleybol, atletizm, masa tenisi, ayak tenisi ve badminton gibi 7 farklı branşta kızlar ve erkekler olmak üzere1100 öğrencinin mücadele ettiği 19 Mayıs Gençlik Turnuvasında madalyalar düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

 

Darıca Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen madalya törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, birim müdürleri, meclis üyeleri ve öğrenciler katıldılar.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu bu yıl da ilçedeki okullarla 19 Mayıs turnuvasını başarıyla tamamladıklarını ifade ederek, turnuvanın düzenlenmesinde büyük katkıları olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür edip, madalya kazanan takım ve sporcuları tebrik etti.

 

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da selamlama konuşmasında turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik ederek, “Geleceğimiz olan siz değerli gençleri ruhen ve bedenen geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Devletimiz gençlere en iyi imkânları sunmak için seferber olmuş durumda. Hemen yan tarafta yapılan Gençlik Merkezi yakında tüm ilçe halkının hizmetine açılacak. Bir başka müjde daha vermek istiyorum. Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nin içindeki havuzu ve sosyal tesisleri halkımıza açıyoruz. Bu yönde çalışmalar devam ediyor” diyerek gençlere müjdeyi verdi.


GELECEĞİN SPORCULARI DARICA’DA YETİŞİYOR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri bu tür organizasyonlar sayesinde genç nüfusun spora teşvik edildiğini ifade ederek, hedeflerinin ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Darıca Belediyesi olarak spora her türlü katkıyı sunma gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Karabacak, “Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü artık uluslararası arenada ülkemizi temsil ederek başarılara imza atıyor, DASYİS Projemiz ile geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Yaz ve Kış Spor Okulları ile yine gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Organizasyonda büyük emekleri olan değerli hocalarımıza da teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını tamamlarken, turnuvada ödül kazanan sporculara ve takımlara ödüllerini protokol üyeleri takdim etti.

#

20 May 2015 - 13:42 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.