Dedeoğlu: Farklı düşünmek düşmanlık değildir

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve beraberindeki partililer önceki gün CHP İl Örgütü’nü ziyare...

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve beraberindeki partililer önceki gün CHP İl Örgütü’nü ziyaret etti. Siyasi gündem üzerine sohbet edilen buluşmada geride kalan referandum sonuçları da yeniden masaya yatırıldı. CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, ayrı partiden olmalarına rağmen DSP’lileri her zaman kendilerinden biri olarak gördüklerini dile getirdi.

 

“KORSONSİYUM OLUŞMALI”

CHP ve DSP’nin ‘hayır’ platformunda birlikte çalıştığını dile getiren il başkanı Sarıbay, “Bu ‘hayır’ cephesi artık bir konsorsiyum halini almalı. Fakat bu yapının omurgası CHP’dir, bu kabul edilmeli. Yeni anayasa tartışılıyor, fakat değişikliği ancak Meclis yapar. İl başkanları toplantısı ile ilgili eleştiri alsak da bu toplantıların önemli olduğunu düşünüyorum. Ayda bir yapılan toplantıda kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşuyoruz” dedi.

 

“KİMSE DÜŞMAN DEĞİL”

Yeni binanın CHP’ye hayırlı olmasını dileyen DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ise, “İl binası çok güzel olmuş. İl başkanları toplantısının sağlıklı gitmesinin sebebi de başkanımdır. Parti ve kişi olgunluğu bu oluşumu ortaya çıkardı. Ben de, Cengiz Bey de yanlış olanı söylüyoruz. Bu kentte yaşıyoruz ve siyasi farklılıkları için kimseyi düşman görecek değiliz” diye konuştu.

 

“BARAJ KALDIRILMALI”

2019’da hayır cephesinin birlikteliğini sürdürmesi gerektiğini dile getiren Dedeoğlu, “Türkiye’e artık barajlar kaldırılmalı. 80 milyonu temsil eden bir parlamento oluşmalı” dedi. DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım da, “Yeni il binanızın hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

#

24 May 2017 - 16:25 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.