Değirmendere-Derbent maçı nefes kesecek

Değirmendere geçen hafta kendi sahasında Tavşancılspor’a 1-0 yenildi ve şampiyonluk yolunda yara aldı. Yeşil Siyahlılar, aldığı mağlubiyetle altıncı s...

Değirmendere geçen hafta kendi sahasında Tavşancılspor’a 1-0 yenildi ve şampiyonluk yolunda yara aldı. Yeşil Siyahlılar, aldığı mağlubiyetle altıncı sırada ve 4 puanda kaldı. Derbentspor ise kendi evinde konuk ettiği Sultan Orhanspor ile 0-0 berabere kaldı. Bugün Değirmendere’de zorlu maça çıkacak dörder puanlı her iki takımın mücadelesi izlenmeye değer. 

#

22 Eki 2016 - 10:17 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.