Değirmenderespor şampiyon

PROTOKOL HAZIR BULUNDU Kavaklı Stadı’nda gerçekleştirilen final maçı ve ödül törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Leve...

PROTOKOL HAZIR BULUNDU

Kavaklı Stadı’nda gerçekleştirilen final maçı ve ödül törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Belediye Meclis Üyesi Bayram Girgin, Gölcük Spor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, Gölcük Spor eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş, Gölcük Spor yöneticileri, Gölcük Belediye Spor Müdürü Salim Tekeş, Belediye Birim Müdürleri, Gölcük Karaköprü Mahallesi Muhtarı Muammer Akçay, Gölcük Süper Amatör ve 1.Amatör Küme Futbol takımlarının başkan ve temsilcileri ile spor severler katıldı.

 

DEĞİRMENDERESPOR KUPANIN SAHİBİ…

3’üncülük maçında Gölcükspor U-19 ile Seka Doğanspor son derece çekişmeli geçen müsabaka sonucunda 1-1 berabere kalaınca, penaltı atışlarına geçildi. Gölcükspor U-19 takımı, rakibine 4-2 üstünlük sağlayarak 3’üncülük Kupasının sahibi oldu. Sekadoğanspor da 4’üncülüğü elde etti. Final maçında ise Değirmenderespor ile İhsaniyespor karşı karşıya geldi. Uzatmalarda dengeyi bozarak galibiyeti getiren gol Değirmenderespor’dan geldi. Değirmenderespor 1-0’lık skorla galip gelerek 3. Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası’nda kupanın sahibi oldu. İhsaniyespor ikinciliği elde etti.

#

09 Eyl 2016 - 09:21 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.