-

Dehşet anları kameralara yansıdı!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 1 kişinin öldüğü ve 17 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında kamyon dehşeti güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 1 kişinin öldüğü ve 17 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasında kamyon dehşeti güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

#

31 Oca 2017 - 11:47 - Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Özgür - Bin sefer yazıldı söylendi bu koca damperli moloz taşıyan tüm ağır damperli kamyonların çok acil olarak tümünün 6 ayda bir teknik muayeneye sokulması , bunu kullanan şoförlerin minumum lise mezunu ve özel sertifikalı olması ayrıca 55 yaş sınırı konulması.Hız ve trafik kurallarına uymayanlar ile bir kazaya karışıp suçlu bulunan şoförün ehliyetinin tamamiyle iptal edilmesi bu tür olayların önüne geçilmesinde çok büyük önem taşımaktadır.Bu araçları %9o unda havalı korna mevcut ve trafikte bunları gereksiz kullanarak diğer sürücüleri tehlikeye de düşürmekteler.Bunlar yolların katilleri..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ocak 11:47