Demet ve Mehmet de evlenmek için 11.11.11’i seçti

Nikah salonları bugün 11.11.11’in uğuruna inanlarla doldu taştı. Bugünün önemine inanan çiftler aylar öncesinden bu günü evlilik tarihi olarak aldı. B...

Nikah salonları bugün 11.11.11’in uğuruna inanlarla doldu taştı. Bugünün önemine inanan çiftler aylar öncesinden bu günü evlilik tarihi olarak aldı. Bu çiftlerden biri olan Demet Uzunoğlu ve Mehmet Özcan evlenmek için bugünü seçti

11.11.11’in uğuruna inan çiftler dün nikahlanarak, dünya evine girdi. Yenikent’te oturan Ahmet ve Nermin Uzunoğlu çiftinin kızı Demet Uzunoğlu ile Yenişehir Mahallesi’nde oturan Sevkan ve merhum Mehmet Özcan’ın oğlu Mehmet Özcan dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen törenle dünya evine girdi. Çifti bu mutlu günlerinde dost ve yakınları da yalnız bırakmazken, çiftin nikahını İzmit Evlendirme Birim Sorumlusu Fikri Sever kıyarken, nikah şahitliklerini de Nesrin Doğan ve Hamit Şentürk yaptı. 1.5 yıl önce başlayan arkadaşlıklarını nikah masasına taşıma kararı alan çift, ilk görüşte birbirlerine aşık olduklarını belirtti. İlişkilerini böyle anlamlı bir tarihte noktalama kararı aldıklarını anlatan mutlu çift; düğünlerine Derince Tan Yıldız Düğün Salonu’nda yapma kararı aldıklarını söyledi.

#

11 Kas 2011 - 15:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.