Demirci Ailesi karı-koca kolları sıvadı

Hemen hemen her platformda, tüm etkinliklerde eşini yalnız bırakmayan Gül Demirci, iftar programlarında da eşine destek olmaya devam etti. Emek Mahal...

Hemen hemen her platformda, tüm etkinliklerde eşini yalnız bırakmayan Gül Demirci, iftar programlarında da eşine destek olmaya devam etti. Emek Mahallesi Sakinlerine verilen iftar yemeğinde eşi Şevki Demirci ile birlikte servis yapan Gül Demirci eşi ana yemeği servis ederken kendisi de pilav ikramında bulundu.


KAZA YAŞANDI

Yemek servisi esnasında eşi Gül Demirci ile çarpışan Şevki Demirci üzerine çorba döktü. Çorbanın temizliğini yaptıktan sonra hala kokusunun çıkıp çıkmadığını incelerken ilginç görüntüler veren Şevki Demirci daha sonra yemek servisine devam etti. Gül Demirci iftar yemeği sonrasında çocuklara pamuk şeker ve Osmanlı Macunu ikram etti ve çocuklarla birlikte Hacivat-Karagöz izledi.

#

25 Haz 2015 - 16:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.