Demirspor neden sonuca gidemiyor?

Kadro kalitesi ile rakiplerinin önünde olmasına karşın son 3 maçta alınan beraberliklere anlam verilemiyor.   HER ŞEYİ YAPIYOR Peki, kapasitesine gö...

Kadro kalitesi ile rakiplerinin önünde olmasına karşın son 3 maçta alınan beraberliklere anlam verilemiyor.

 

HER ŞEYİ YAPIYOR

Peki, kapasitesine göre Demirspor’un Play-Off’a bu denli kötü girmesindeki faktör ne olabilir..? Bilindiği üzere Derince Belediye Ali Haydar Bulut, 3. Lig 2. Grup’ta can çekişen Derincespor’u sildi. Hatta kalan 4 iç saha maçı için Derince doğal çim stadının kullanılmasını isteyen Derincespor’a bir kez daha olumsuz yanıt veren Bulut, ne yapıp edip Demirspor’un BAL’a çıkması için mücadele ediyor.

 

STRES YÜKLENMESİ

Derince İlçe’nin sporunun geriye gitmesine seyirci kalan ve gelecek için umut da vermeyenBulut, Derince’nin futbolda 2 yıl sonra profesyonel lige temsil edilmesi için Demirspor’un başarısına fazlası ile ihtiyacı var. Bulut, olası bir başarısızlığın ardından ciddi bir prestij kaybı yaşayacağı için bu sezon hataya mahal vermek istemiyor. Haliyle teknik ekip ve sporcular da aşırı stres yüklenmesine maruz kalıyor ve maçlarda sonuca gitmek kolay olmuyor. 

#

27 Mar 2017 - 11:19 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

NUMAN ÖZTÜRK - nusretiyesporu yabana atan yanılır.puan durumu ortada

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 11:19