Deniz Mahallesi’nde hummalı çalışma var

Derince Deniz Mahallesi’nin yeniden eski güzel günlerine kavuşması için yapılan çalışmalar kapsamında Gar Binası restorasyonunun ardından, Zübeyde Han...

Derince Deniz Mahallesi’nin yeniden eski güzel günlerine kavuşması için yapılan çalışmalar kapsamında Gar Binası restorasyonunun ardından, Zübeyde Hanım Parkı’ndaki çalışmalar da hız kazandı

İlçe genelinde son dönemde yapılan çalışmalarla kentin adeta vizyonunu değiştiren Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın büyük önem verdiği Deniz Mahallesi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu bölgede yer alan Gar Binası restorasyon çalışmalarında artık sona gelinirken, Deniz Mahallesi’ne ayrı bir canlılık katacak olan projenin tamamlanmasının ardından Gar Binası’nın içersinde kafeterya, sergi salonu, kütüphane ve sanat evi gibi bölümleri kapsayan modern bir kültür kompleksi oluşturulması hedefleniyor. Deniz Mahallesi’ni yeniden canlandırma planları çerçevesinde Zübeyde Hanım Parkı’nda da hummalı bir çalışma yapılıyor. Kamulaştırmaların tamamlanarak, eski binaların yıkıldığı bölgedeki park alanı genişletilerek yeniden dizayn ediliyor.

#

30 Oca 2013 - 15:35 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.