DER-MEK kursiyerleri 18 Mart’a özel çalışmalar yaptı

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü nedeniyle Derince’de gerçekleşen resmi programların dışında Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları da farklı...

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü nedeniyle Derince’de gerçekleşen resmi programların dışında Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları da farklı etkinliklere imza attı. Kusachi DER-MEK merkezinde düzenlenen ahşap boyama ve kokulu taş yapımı kurslarının öğreticisi Nursen Zambak ve kursiyerleri, 18 Mart için özel bir çalışmaya imza attı. Pazartesi ve salı günkü kurs eğitimlerini 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne ayıran Zambak ve kursiyerleri, kokulu taş ve kokulu sabunlardan yaptıkları eserle, bu anlamlı günü yad ettiler. Yine Kusachi DER-MEK merkezinde devam eden satranç kurslarında da Çanakkale destanına özel bir yer ayrıldı. Satranç eğitmeni Arif Aksüt, bu haftaki satranç ders saatlerini Çanakkale zaferine ayırarak, üç gün boyunca kursiyerlere Çanakkale destanını en güzel şekilde yansıtan belgeseller izletti.

#

20 Mar 2015 - 10:57 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.