Derbent geç uyandı

KÖTÜ BAŞLADILAR, İYİ BİTİRDİLER Mücadeleye hızlı başlayan ancak ipleri fazla sıkmayan Derbent 35. dakikada kalesinde şok bir gol gördü ve geriye düş...

KÖTÜ BAŞLADILAR, İYİ BİTİRDİLER

Mücadeleye hızlı başlayan ancak ipleri fazla sıkmayan Derbent 35. dakikada kalesinde şok bir gol gördü ve geriye düştü. Ancak çabuk kendine gelen Kırmızı Beyazlı ekip 43’te İsmail, 45’te de Uğur’un golleri ile soyunma odasına 2-1 önde girdi. İkinci yarıda bu kez ciddi ve ne yaptığını daha iyi bilen bir ekip olan Derbent Tolgahan ve genç Cüneyt ile 2 gol daha buldu ve düşmeme mücadelesi veren rakibini 4-1 mağlup etti.

 

HAFTAYA KIRILMA MAÇI ÇINARLI İLE

16 maç sonunda 26 puana ulaşan Derbent, rakiplerinin puan kaybettiği haftada bonuslarla birlikte 9 puanı cebine koydu. Derbent haftaya kendileri için sezonun belki de kırılma maçında Çınarlıspor’u konuk edecek. 13 puanda kalan ve düşme hattına gerileyen Çenesuyu ise haftaya Doğantepespor il zorlu bir maça çıkacak.

#

22 Oca 2017 - 10:47 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.