Derbent’teki kuşçudan şikayet var!

Derbent’teki kuşçudan şikayet var!

 

Sevgili okurlar…

Bu köşe, herkesin köşesi…

Herkes sorununu, sıkıntısını dile getirir…

Ben de buradan dilimin döndüğünce yazmaya çalışırım…

Önceki gün Derbentli bir okurumuz sıkıntısını bizimle paylaştı…

**

Sorun şu…

Derbent İstasyon Caddesi’nde bir camcı, bir kuşçu, bir kahvehane var…

Kuşçu dükkanını çalıştıran bir Suriyeli vatandaş…

Suriyeli kuşçu, dükkana hiç bakmıyormuş…

Dükkanının etrafını pislik götürüyormuş, dükkanın yanından geçerken kokular geliyormuş…

Doğal olarak kuşçu dükkanının etrafı pislik olunca, dükkandan da kokular gelince, hem yanındaki camcı, hem de kahvehanede olanlar rahatsız ediyor…

Kartepe Belediyesi Zabıta ekipleri gidip İstasyon Caddesi’ndeki kuşçu dükkanını bir denetlemeli…

 

Nurhan Atalay kitabını imzalayacak

Bir dönem il genel meclisi üyeliği yapan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları eski Başkanı Nurhan Atalay, bugün kitap imza günü düzenliyor. İlk kitabı olan “Deniz Kabuğundan Evler” isimli eseri, Kocaeli Kitap Fuarı’nda tanıtacak olan Atalay, B blokta bulunan İş Bankası Kültür Yayınları standında gerçekleşecek olan imza gününde 11.00 ile 14.00 saatleri arasında okurlarıyla buluşacak.

 

Kocaeli Emlak Kartepe Şubesi'ni Açıyor

1999 yılında Murat Hamzaoğlu tarafından kurulan ve bu sureden itibaren aralıksız faaliyetini sürdüren Kocaeli Emlak Ofisi ilk şubesini açmaya hazırlanıyor. Kocaeli Emlak Kartepe Şubesi, Fatih Sultan Mahallesi, İlim Caddesi, No:28 adresinde faaliyet gösterecek. Şubenin sorumlusu Dilek Hamzaoğlu, açılışın eksiksiz olması için yoğun çaba içinde. Şubenin açılış kokteyli bugün saat: 15:00 de yapılacak. Kocaeli Emlak Ofisi sahibi Murat Hamzaoğlu tüm meslektaşları bu açılışa davet etti.

 

CHP’de İsmet İşeri 2019’u düşünüyor

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, referandum sonrası 2019’daki seçimler için şimdiden kolları sıvadı. Önceki gün partiye 19 kişi katılınca, daha da keyiflendi. İşeri, hiç ara vermeden 2019’da yapılacak seçime de hazırlanmayıyız diyor… 16 Nisan’daki referandumundan gerekli dersleri çıkartarak, aynı hatalara düşmeden 2019 seçimlerine hazırlanmalıyız diyor… İşeri, ilk hedefini de 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere olarak belirledi. Bilindiği gibi 2014’te yapılan yerel seçimlerde CHP’nin belediye başkan adayı Turan Dumlu, seçimi az bir farkla kaybetmişti. 2019’daki seçimlerde AKP’nin mevcut belediye başkanı Mehmet Ellibeş aday olur mu, olmaz mı? CHP’nin adayı yine siyaseti bıraktığını söyleyen Turan Dumlu olur mu, olmaz mı? Bunu da zaman gösterecek.

 

Köy çeşmelerine  ‘tarihi’ görünüm

Körfez Belediyesi sadece kent merkezini değil, Körfez’in üst kesimlerinde yer alan köyleri de güzelleştirmeye devam ediyor. Taşköprü olarak adlandırılan köyler bölgesindeki yollar üstündeki çeşmeler, Körfez Belediyesi ekipleri tarafından bakıma alındı. Kötü durumdaki çeşmeler için Osmanlı ve Selçuklu mimarisinde düzenlemeler gerçekleştirildi. Bölge halkı çeşmeleri yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a duacı…

 

Öğrenci yurdu eğitim dönemine hazır olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için Üçtepeler mevkiinde yurt binası inşa ediyor. Büyük oranda tamamlanan öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere hizmet verecek.  Umuttepe bölgesine inşa edilen yurt binası 430 kişi kapasiteye sahip olacak.

 

GEBZE CENTER’A uluslararası 5 ödül

Gebze Center, yeni ve yaratıcı teknolojilerin ödüllendirildiği uluslararası yarışma Hermes Creative Awards 2017 ödüllerinde 5 ödüle birden layık görüldü. Sosyal medya üzerinden yürüttüğü 7/24 uygulamasıyla ödül alan alışveriş merkezi, özel etkinlik ve dijital pazarlama kampanyaları dallarında 2 platin, müşteri ilişkileri, iletişim/pazarlama kampanyası ve interaktif marka deneyimi dallarında ise 3 gold ödülün sahibi oldu.

Tüm sosyal medya kanallarında ziyaretçilerinin sıkı bir takipçisi olan Gebze Center, 7/24 uygulamasıyla ziyaretçilerin her anlarına sosyal medya aracılığıyla eşlik etti. Kişiye özel olarak gerçekleştirilen bu etkileşimlerle kimi zaman Instagram hesabında AVM’de çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ziyaretçiye 'hoş geldin' diyerek, kimi zaman da doğum günü kutlamalarına tebrikleriyle dâhil oldu ve anlık olarak yaşattığı bu güzel etkileşimlerle ziyaretçilerinin yüzünü güldürdü. Gebze Center’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Gebze Center’e gittim. Çok önemli markalar var. Gönül rahatlığıyla oraya gidebilir, her türlü ihtiyacınızı orada karşılayabilirsiniz…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mesut Akbulut - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Başiskele belediye seçimlerinde hangi adaya oy verirsiniz?
Tüm anketler