Derince Artvinliler'den unutulmaz gece

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yılı nedeniyle Derince Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen gecede dernek üyeleri ve aileleri unutulm...

Derince Artvinliler'den unutulmaz gece
Derince Artvinliler'den unutulmaz gece
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yılı nedeniyle Derince Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen gecede dernek üyeleri ve aileleri unutulmaz bir gece yaşadı. Derince Yenikent’te bulunan Venüs İş Merkezi Tanyıldız Düğün Salonunda dernek başkanı Erdoğan Taban ile yönetimi Binali Budak, Doğan Küçük, Faruk Kılıç ve Taner Akdemir öncülüğünde düzenlenen geceye dernek üyeleri aileleri ile birlikte katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan dernek başkanı Taban, geceye katılan herkese teşekkür etti.

 

Ceratpaşa yüreğimizdedir

Kocaeli’den Artvin’e selamlarını ilettiklerini belirten başkan Taban, “Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte daima Artvin ve Artvinli olarak devletimizin yanında olduğumuzu tüm dünyaya buradan ilan ediyor, yurt içinde ve yurt dışında vatan savunmasında olan yiğitlerimize kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşanan Cerattepe doğa mücadelesi yine yüreğimizdedir. Fakat bazı kararların alınmış olunmasına rağmen faaliyet ve hazırlıkların olduğu konusunda duyduklarımıza inanmak istemiyor ve her zaman Artvin’in yanında olduğumuzu vurguluyorum” şeklinde konuştu.

 

Folklor ekibi ve yöresel sanatçılar coşturdu

Konuşmanın ardından, 11 Mart Folklor Kulüpleri arası gençler kategorisinde düzenlenen halk oyunları yarışmasında 3. olan Derince Artvinliler Derneği Folklor Ekibi yöresel oyunlarını oynadı. Dernek başkanı Erdoğan Taban, folklor ekibinin hocası Selda Çiftçi’ye başarılarından dolayı plaket ve kupa verdi. Folklor ekibinin ardından gecede yöresel sanatçılar Nahit Akdemir, Bizim Yaşar ve Filiz Balkan sıraları ile sahne aldı. Geceye katılanlar ilerleyen saatlere kadar doyasıya eğlendi. Nuri AKÇAHARMAN

folklor-ekibi-(2).jpg

folklor-ekibi-(3).jpg

folklor-ekibi-(4).jpg

folklor-ekibi-(5).jpg

masa-1-002.jpg

masa-2-001.jpg

plaket-016.jpg

sayagi-durusu.jpg

yonetim-013.jpg

#

12 Mar 2017 - 09:53 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.