Derince Askeri Hastanesi’nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Türkkan bu kez aylar önce kapanan Derince Askeri Hastanesi’nin arazisini Meclis gündemine taşıdı. Kocaeli Valiliği’ne devredilen ve oldukça değerli o...

Türkkan bu kez aylar önce kapanan Derince Askeri Hastanesi’nin arazisini Meclis gündemine taşıdı. Kocaeli Valiliği’ne devredilen ve oldukça değerli olan arazinin ne şekilde değerlendirileceğini İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya soran Türkkan, “Araziye AVM, toplu konut yapılacak mıdır? Arazi ile ilgili kamuoyuna ne zaman somut bir açıklama yapılacaktır?” sorularına da yanıt istedi.

 

Türkkan İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya yönelttiği sorular şöyle;

1- Derince’de Kocaeli Valiliği’ne devredilen Derince Asker Hastanesi’nin arazisi ne şekilde değerlendirilecektir?

2- Aylar önce boşaltılan hastanenin arazisi ile ilgili bugüne kadar neden net bir açıklama yapılmamıştır? Bu konuyla ilgili somut bir açıklama ne zaman yapılacaktır?

3- Bu alanın toplu konuta açılması gündemde midir?

4- 154 dönümlük araziye AVM yapılması düşünülmekte midir?

5- Derince Askeri Hastanesi arazisinin yanında bulunan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi mevcut haliyle yetersiz kalmaktadır. Arazinin Derince eğitim ve Araştırma Hastanesine dahil edilmesi yönünde bir çalışma yapılmakta mıdır?  

#

19 Eyl 2014 - 11:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.