Derince Bodrum’dan bir altınla döndü: 0-0

Bunaltıcı sıcakta oynanan maçta, iki takım futbolcuları da girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve mücadele golsüz sona erdi. Zor deplasmandan alınan...

Bunaltıcı sıcakta oynanan maçta, iki takım futbolcuları da girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve mücadele golsüz sona erdi. Zor deplasmandan alınan bir puan olumlu bulundu

 

ZOR BİR MAÇ OLDU

Sarı Lacivertliler maça Ömer Faruk Karaman, Ömer Faruk Çelimli, Onur Demir, Zafer Demir, Caner Karuk, Ahmet Güney, Fatih Gümüşel, Ekrem Sütçü, Serhat Baştan, Aykut Köz ve Aykut Çift 11'i ile başladı. Temsilcimizde yedeklerde Fatih Çiçek, Cuma Ali Üzüm, Artun Kütükçü, Yavuz Ayazoğlu, Barış Civelek ve İbrahim Gürel yer aldı.

 

BU TAKIM İŞ YAPAR

Pozisyon bulmakta zorlanan iki ekip maç boyunca girdiği pozisyonları çerçeveden geçiremedi. Bodrum ekibinde geçen sezon BAL'dan 3. Lig'e takımı çıkaran 4 futbolcu 11'de yer alırken, Derincespor'da ise geçen sezon forma giyen 6 futbolcu Bodrum maçına 11'de başladı. Oyuna sonradan İbrahim Gürel ve Artun Kütükçü ve Yavuz Ayazoğlu girdi. Muğla temsilcisi 20 yıl sonra yükseldiği 3. Lig'de taraftarlarına galibiyet hediye etmek istese de iddialı bir kadro ile yola çıkan Derincespor buna izin vermedi.

 

BODRUMSPOR: 0 - DERİNCESPOR: 0

BODRUMSPOR

TANER TAMİNCE***   

TOLGA DENİZ***   

ERHAN KARAYER***   

EMRAH ÖZTÜRK***   

ERKAN DEĞİŞMEZ***   

AGAH OKTAY YILMAZ***   

SERDAR ÜMİT DENİZ**

(BURAK EMRE KAYAN**)

CENGİZ TUNÇER**

(DK. 64 YASİN AYAKLI**)

MEHMET BAĞLI***   

ONUR ALGÜL***   

MÜMİN AYSEVER**

(CELAL DUMANLI**)

 

DERİNCESPOR

ÖMER FARUK KARAMAN***   

ÖMER FARUK ÇELİMLİ***   

ONUR DEMİR***   

ZAFER DOĞAN***   

CANER KARUK***   

AHMET GÜNEY***

(Dk 64 İBRAHİM GÜREL**)

FATİH GÜMÜŞEL***   

EKREM SÜTÇÜ***  

(Dk. 77 ARTUN KÜTÜKÇÜ**)

SERHAT BAŞTAN*** 

(Dk. 90 YAVUZ AYAZOĞLU**)

AYKUT KÖZ***   

AYKUT ÇİFT***  

 

STAT: BODRUM İLÇE

HAKEMLER: Gökçen Öztürk***, Musa Yılmaz***, Serdar Soydan***

SARI KARTLAR: Onur, Mümin, Celal (Bodrum), Ahmet Güney, Zafer Doğan (Derince)

#

24 Ağu 2015 - 13:32 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.