Derince cinayetinde 1 kişi tutuklandı

Derince Sırrıpaşa Mahallesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada tartıştıkları kişiyi bıçaklayarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle adl...

Derince Sırrıpaşa Mahallesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada tartıştıkları kişiyi bıçaklayarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle adliyeye sevk edilen 3 kişiden biri tutuklandı.

Derince Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesinde meydana gelen olayda C.S. isimli şahıs, daha önce çalıştığı iş yerinin sahibinden alacağı olduğunu söyleyerek yanına aldığı Okan Kavrat (22) isimli arkadaşı ile birlikte eski patronu M.Ö. ile buluştu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.Ö. ve yanındaki K.Ö. ve H.B.Ö. isimli iki oğlu C.S. ve Okan Kavrat isimli şahsı darp etmeye başladı. Çıkan arbedede göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan Okan Kavrat kaldırıldığı Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

 

Toprağa verildi


Olayı gerçekleştirdiği öne sürülen baba M.Ö. ve K.Ö. ile H.B.Ö. isimli iki oğlu Derince İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Derince Sırrıpaşa Mahallesi Balo Sokak adresinde ikamet eden Zeki ve Perişan Kavrat’ın 8 çocuğundan biri olan ve elektrik işler yapan Okan Kavrat’ın cenazesi Harmantarla Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Mezarlığında toprağa verildi. Adliyeye sevk edilen M.Ö. ile K.Ö. serbest bırakılırken H.B.Ö. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nuri AKÇAHARMAN

#

14 May 2016 - 12:56 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.