Derince iyi yolda

HALİDE EDİP HAZIRLIĞI Pazar günü başlayacak 3.Lig 2.Grup’ta sezonun ikinci yarısında 1-1 beraberlik alan Derince, yavaş yavaş ulumk sorununu da aşıy...

HALİDE EDİP HAZIRLIĞI

Pazar günü başlayacak 3.Lig 2.Grup’ta sezonun ikinci yarısında 1-1 beraberlik alan Derince, yavaş yavaş ulumk sorununu da aşıyor. Baştan aşağıya yenilenen takım, Tire karşısında sergilediği futbolu skora yansıtamadı. Ancak bir iki haftaya kadar takım oturacak ve kabus dolu günler bitecek. Pazar günü deplasmanda oynanacak Halid Edip Adıvar maçı için çalışmalar başladı.

 

BALKAYA DA UMUTLU

Takımın teknik patronu Ali Asım Balkaya, yeni bir takım oldukmlarını ve zamana ihtiyacı bulunduğunu belirterek, kısa süre içerisinde iyi bir seri yakalayarak takımın hızla üst basamaklara sıçrayacağını söyledi. Sarı Lacivertliler Pazar günkü maçtan sonra pazartesi dinlendi ve dünden itibaren çalışmalara yeniden başladı. Halen düşme hattında sondan üçüncü sırada yer alan Derince 17 puana sahip. Düşme hattının hemen üzerindeki Yeşil Bursa ve Dardanel’in 19’ar puanı bulunuyor.

#

17 Oca 2017 - 11:06 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.