Derince lidere bileniyor

        LİDER ÜMRANİYE İLE C.TESİ DEPLASMANDA Derince ekibi, çok önemli galibiyet alarak, Play Off için şansını sürdürdü. 3’üncü sırada ve 47 puanda y...

 

 

 

 

LİDER ÜMRANİYE İLE C.TESİ DEPLASMANDA

Derince ekibi, çok önemli galibiyet alarak, Play Off için şansını sürdürdü. 3’üncü sırada ve 47 puanda yer alan Sarı Lacivertliler, hafta sonu deplasmanda lider Ümraniyespor ile zorlu maça çıkacak. Seçim nedeniyle bu haftaki tüm maçlar cumartesi günü oynanacak. Derincespor AŞ Ümraniye maçı için hafta başından itibaren günde tek idman yaparak çalışmalara başladı. Derincespor AŞ takımında sarı kart cezalısı Oğuzhan takımdaki yerini alamayacak, başka sakat futbolcu bulunmuyor. Takım cumartesi günü Ümraniye’ye günü-birlik gidecek.

 

BALKAYA: “GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ”

Derincespor Teknik Sorumlusu Ali Asım Baklaya, maç için yaptığı açıklamada “Zor bir maça çıkacağız. Bundan sonra bütün maçlar zor. Ancak, Derince AŞ takımı her maça galibiyet için çıkıyor. Biz sahaya futbolumuzu oynayıp kazanmak istiyoruz” dedi. Balkaya, “Play-Off  şansımız devam ediyor. 4 takımın mücadele ettiği üst sıralar için, maçlar her hafta geçtikçe zor olacak” dedi. Ümraniye-Derincespor AŞ maçı cumartesi günü Ümraniye Stadı’nda saat 14.30’da oynanacak.

#

26 Mar 2014 - 17:49 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.