Derince, lidere direnemedi: 3-1

Rakibine diş geçiremeyen Sarı Lacivertli ekibimiz, farklı yenilgi alırken, yol verdi. Sarı Lacivertliler ilk yarıdaki gollerle devreyi 2-1 yenik kapa...

Rakibine diş geçiremeyen Sarı Lacivertli ekibimiz, farklı yenilgi alırken, yol verdi. Sarı Lacivertliler ilk yarıdaki gollerle devreyi 2-1 yenik kapadı. İkinci yarıda beraberlik çabaları sonuç vermedi ve Sarıyer’in eski Körfezlisi Gökhan Kılınç 3. golü atarak, Derincespor’un hayallerini bitirdi. 84. dakikada Yunuscan penaltı kaçırdı. Derincespor rakibi karşısında ezilmedi ama ilk dakikalarda kaçırdığı gollük pozisyonla yenilgiye boyun eğdi. ERDEM ÖVÜÇ-İSTANBUL

 

EYÜPSPOR: 3 - DERİNCESPOR: 1

EYÜPSPOR

9.Lokman Atakol    ***

3.Doğukan Bad    ***

4.Gencay Erten  *** 

5.Erdinç Pekgöz   ***

22.Vahit Yaşar   ***

23.Erbay Eker   ***

7.Atakan Arslan    ***

17.Tuncay Öndel ***   

34.Erkan Yetişmiş    ***

37.Uğur Gezen ***  

29.Gökhan Kılınç ****  

 

Yedekler:

54.Gökhan Köstereli   

28.Hamit Aydın   

61.Oğuzhan Karakaş   

53.Uğur Erk   

95.Ramazan Aydın   

11.Eser Şen   

69.Melih Rahman Nişancı   

 

DERİNCESPOR

1.Ömürcan Çavuşoğlu  * 

10.Eşref Koçak  * 

15.Ömer Faruk Çelimli   *

61.Ferhat Aydın    **

87.Fatih Çiçek   **

8.Furkan Çil    ***

11.Serhat Baştan  ***

(Yunuscan  71’ **)

37.Ahmet Güney **  

50.Ali Keten  *

(14.Aykut Köz  46’**)

21.Muhammet Savaşçı ?

(52.Muhammed Kurt 14'**)  

88.İbrahim Gürel  ***

 

Yedekler:

34.Ömer Faruk Kar.   

4.Kerim Özaydın   

22.Onur Demir   

95.İbrahim Ak   

 

STAT: Eyüp

HAKEMLER:  Erkan Özdamar***, Çağlar Mehmet Uludağ***, Can Yamaç***

SARI KARTLAR: Uğur Gezen dk.35

GOLLER: Uğur dk.18, Serhat dk.20, Gencay dk.45, Gökhan Kılınç dk.81

 

Derince Eyüp’e ezilmedi…

Derince dün 3-1 yenildi ama maçı skoru aslında böyle olmamalıydı

 

EZİLMEDİLER

Derincespor dün Eyüp, karşısında sergilediği futbolla hiç de ezilmedi ama rakibine de diş geçiremedi. Çok gol kaçıran Eyüp, rakibine 3-1’lik skorla teslim olurken penaltı da kaçırdı. Yani maçın skoru aslında böyle olmamalıydı.

 

EYÜP İNANMIŞ

Lider Eyüpspor artık şampiyonluğa tamamen inanmış gözüktü. Taraftarlar da takımını yalnız bırakmadı ama tabii ki bir amatör takım bile olsa 20 bine oynayan Kocaelispor taraftarı olamazlardı ve zaten olamadılar da. Bir kez daha bu görüntüyle içimiz yandı. Çünkü Eyüp 2.Lig’e koşuyordu.

 

ÇAVUŞOĞLU ÜZÜLDÜ

Başkan Şahin Çavuşoğlu dünkü maçta da takının yanında yerini aldı. Eyüp Stadı’nda galibiyet veya en azından puan bekleyen Çavuşoğlu, iyi oyuna rağmen gelen yenilgiyle üzüldü.

 

ZEMİN İYİYDİ

Mükemmel bir havada ve zeminde oynanan maçta ev sahibi Eyüpspor, konuk Derince’nin ilk dakikalarda yüzde yüz golü kaçırmasıyla cesaretlendi ve ikinci yarı sahanın hakimi oldu. Maçı da 3-1 kazanıp 3 puanı aldı.

 

ALİ ASIM BALKAYA YIKILDI

Sezonun ikinci yarısında bir türlü istikrarı yakalayamayan takımında üzülen teknik patron Ali Asım Balkaya, dünkü maçta adeta yıkıldı. Balkaya yine de takımının oyununu beğendi.

 

BERABERLİK GOLÜNE SEVİNDİLER AMA…

Derincespor golü atınca sevindi ama arkasını getiremedi ve sahadan 3-1 yenik ayrılıp Play-Off şansını zora soktu. Yunuscan son dakikalarda de penaltı kaçırınca yenilgiyi kabul etti.

#

22 Mar 2015 - 16:44 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.