Derince lideri devir ve gel!..

Dün yaptığı kahvaltının İstanbul'a hareket eden temsilcimizde tek eksik sarı kart cezalısı Egecan. Maç bugün 13.30’da Eyüp Stadı’nda.   Galibiyet i...

Dün yaptığı kahvaltının İstanbul'a hareket eden temsilcimizde tek eksik sarı kart cezalısı Egecan. Maç bugün 13.30’da Eyüp Stadı’nda.

 

Galibiyet için sahaya çıkacaklar

Önce Denizli ardından da Dardanel karşısında iyi futbolunu galibiyetlerle süsleyemeyen Derincespor, zirveyi yakından ilgilendiren bir maça çıkıyor. Rakip grup lideri Eyüpspor. Son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Eyüpspor'u alt sıradaki takımlar da sıkıştırmaya başladı. İstanbul ekibinin bu maçta puan kaybına tahammülü yok. İki takım arasındaki ilk maçı Eyüpspor ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazanmıştı. Eyüp ekibinde stoperler Vahit Yapar ve Güray Kula cezalı oldukları için forma giyemeyecek. 

 

Çavuşoğlu: İstediğimizi alacacağız

Sezonun ikinci yarısında sadece Sancaktepe'yi deplasmanda deviren Derincespor zorlu maça galibiyet için çıkacak. Başkan Şahin Çavuşoğlu "Takımın kazanma zamanı geldi de geçiyor. Bu maçtan çok umutluyum. Hafta arasında gereken uyarıları yaptık. Eyüp'ten istediğimizi alarak İzmit'e döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. 11 derecelik sıcaklıkta oynanacak olan mücadele esnasında hava açık ve yağış beklenmiyor.

 

MAÇIN KÜNYESİ

EYÜPSPOR

LOKMAN ATAKOL   

GENCAY ERTEN   

ERDİNÇ PEKGÖZ   

ERBAY EKER   

DOĞUKAN BAT

HAMİT AYDIN

ATAKAN ARSLAN 

TUNCAY ÖNDEL   

ERKAN YETİŞMİŞ   

UĞUR ERK

GÖKHAN KILINÇ   

 

DERİNCESPOR

ÖMÜRCAN

EŞREF KOÇAK   

Ö.FARUK ÇELİMLİ   

FERHAT AYDIN   

FATİH ÇİÇEK   

FURKAN ÇİL   

SERHAT BAŞTAN   

AHMET GÜNEY   

ALİ KETEN   

MUHAMMET SAVAŞÇI   

MUHAMMED KURT

 

STAT: Eyüp İlçe Stadı

HAKEMLER: Erkan Özdamar, Çağlar Mehmet Uludağ, Can Yamaç

SAAT: 13.30

HAVA DURUMU: 11 derece parçalı bulutlu

#

22 Mar 2015 - 09:33 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.