“Derince sanatın merkezi olacak”

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe binası toplantı s...

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe binası toplantı salonunda bir araya geldi. Programda Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz yaptıkları çalışmalarla ilgili bir sinevizyon gösteriminde bulundu.

 

“KAPASİTEMİZİ ARTIRDIK”

Çenesuyu Fabrikası’nda gerçekleşen yatırımları anlatan Başkan Bulut, “Çenesuyu Fabrikamızda önceden saatte 12 bin pet şişe üretiyorduk. Şimdi yeni aldığımız makine ile birlikte saatte 45 bin pet şişe üreterek üretim kapasitemizi 4 katına çıkardık. Ayrıca makinemiz yüzde 45 elektrik ve yüzde 30 su tasarrufu sağlıyor. Bu yatırımlarımızın temel amacı ilçemize ve halkımıza hizmet etmektir” dedi.

 

“TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM BULACAK”

Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi projesinin detayları ile ilgili bilgi veren Bulut, “Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte Derince’miz kent genelinde kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yeni merkezi olacak. Projemizi Sırrıpaşa Mahallesi Bahar Caddesi üzerinde bulunan alanda inşa edeceğiz. İlçe halkımızı kültürel etkinliklerle buluşturacak projemiz, katlı otoparklarıyla trafik sorununa da çözüm sunacak. Buradaki konferans salonumuz Anadolu’nun kapılarını Türklere açan 1071 tarihine atıfta bulunmak amacıyla 1071 kişi kapasiteli yapılacak” dedi.

#

02 Ara 2016 - 16:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.