Derince’de ‘Dünya Menopoz Günü’ kutlandı

Marmara Bölgesinde ilk olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açılan Menopoz Okulu’nda 18 Ekim ‘Dünya Menopoz Günü’ kutlandı. Hastane Yöneti...

Marmara Bölgesinde ilk olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açılan Menopoz Okulu’nda 18 Ekim ‘Dünya Menopoz Günü’ kutlandı. Hastane Yöneticisi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Efe, Birim Sorumlusu Serap Ayhan, eğitimciler ve eğitime katılanlarla birlikte pasta kesildi.

 

“NORMAL BİR SÜREÇTİR”

Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Menopoz, kadınların hayatında normal bir süreç olmakla beraber, her kadın bu naturel süreci yaşar. Menopoz dönemini sıhhatli atlatabilmek için tertipli egzersiz yapılmalı, sedanter hayat tarzı, sigara ve alkolden ırak durulmalı, kalsiyumlu yiyecekleri tüketmeye ihtimam gösterilmeli, güneş ışığından yararlanılmalı, kilo almaktan kaçınmaları ciddiyet taşır” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Menopoz Okuluna katılan kadınlar, kadın-doğum uzmanı, psikolog, spor hekimi, diyetisyen ve eğitimci ebeler tarafından menopozla ilgili her türlü soruya konusunda uzman eğitim ekibi sayesinde cevap bulduklarını ve verilen eğitimden memnuniyetlerini dile getirerek hastane yönetimine teşekkür ettiler.

#

20 Eki 2016 - 13:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.