Kaza mı cinayet mi?

Kaza gece saatlerinde, Derince Harikalar Sahili mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Aydın Yerebatan yönetimindeki otomobil ile plakası belirlenemey...

Kaza gece saatlerinde, Derince Harikalar Sahili mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Aydın Yerebatan yönetimindeki otomobil ile plakası belirlenemeyen bir araçla çarpıştı. Araçlar hafif hasar görürken, çıkan tartışmanın ardından Aydın Yerebatan yoluna devam etti. Aydın Yerebatan Körfez İlçesi Hereke Kışladüzü Mahallesi'ndeki evine doğru giderken, kaza yaptığı sürücü yolda sıkıştırdı. Bu nedenle otomobil yoldan çıkarak devrildi. Sürücü Aydın Yerebatan ağır yaralanırken, kazaya neden olan diğer sürücü ise kaçtı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aydın Yerebatan yaşamını yitirdi. Kasıtlı adam öldürmeden şüphelenen polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Diğer yandan ise Aydın Yerebatan'ın Körfez'de bir lojistik firmasında çalıştığı öğrenildi. Cenazesi bugün (Pazartesi) Kışladüzü Camii'nde ikindi vaktine müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hereke Merkez Mezarlığına defnedilecek.

#

26 Haz 2017 - 14:15 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.