Derince’de final gibi maç

Lider Nusretiyespor, normal sezonu süpüren ancak Play-Off maçlarında 2 beraberliği olan Demirspor ile karşılaşacak. İki takımın da eksik futbolcusu bu...

Lider Nusretiyespor, normal sezonu süpüren ancak Play-Off maçlarında 2 beraberliği olan Demirspor ile karşılaşacak. İki takımın da eksik futbolcusu bulunmazken, mücadeleyi çok sayıda taraftarın izleyeceği tahmin ediliyor. Karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

 

DEMİR’İN PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Normal sezon ve Play-Off maçlarında üst üste 11 maç kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta sahasında Sultan Orhanspor ile 0-0 berabere kalarak 12 maç sonra puan kaybeden Nusretiyespor’da hedef yeni bir galibiyet serisine başlamak. Play-Off maçlarında verdiği kayıplarla dikkat çeken Demirspor ise sahasında Nusretiyespor’u mağlup etmek için elinden geleni yapacak. Demirspor’un olası bir puan kaybı Mavi Siyahlılarda canları iyice sıkacak.

nusretiyespor.jpg

#

24 Mar 2017 - 10:05 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.