Derince’de kutlamalar başladı

Derince Kaymakamlığı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına Vali Yardımcısı Aziz İnci, Garnizon Komutanı Albay Şenol Şahin, Deri...

Derince Kaymakamlığı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına Vali Yardımcısı Aziz İnci, Garnizon Komutanı Albay Şenol Şahin, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, şehit ve gazi yakınları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

ÇELENK BIRAKTILAR

Resmi tören Vali Yardımcısı Aziz İnci, Albay Şenol Şahin ve Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programın sonunda siyasi parti temsilcileri ve STK’lar da çelenk sunumlarını gerçekleştirdi.

#

28 Eki 2016 - 16:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.