Derince’de ‘mutlu’ bir tablo

Derince Mutlu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin düzenlediği aile katılımlı kaynaşma programı Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştiSosyal...



Derince Mutlu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin düzenlediği aile katılımlı kaynaşma programı Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti

Sosyal Tesisler’de buluştular
Deniz Mahallesi’nde eğitim veren Mutlu Kreş ve Gündüz Bakımevi, kurucu müdür Yasin Şahin öncülüğünde bir etkinlik organize etti. Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen aile katılımlı kaynaşma programına Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın eşi Nihal Alemdar da katıldı. 3 grupta eğitim veren Mutlu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin düzenlediği etkinliğe hem minikler, hem de aileleri iştirak etti.

Nihal Alemdar yalnız bırakmadı
Satrançtan karakter eğitimine, parmak boyamadan ritmik jimnastiğe kadar birçok etkinliğin yer aldığı Mutlu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Nihal Alemdar da programda bir konuşma yaptı. Erken yaşta öğrenilen bilgilerin çocuklarını gelişimlerine çok daha fazla katkı sağladığını belirten Alemdar, başta kurum yöneticileri ve öğretmenler olmak üzere çocuklar üzerinde emeği olan anneleri de tebrik etti.

#

08 Ara 2013 - 11:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.