Derince’de sağlık seminerleri

Hobi ve mesleki amaçlı kurslar dışında zaman zaman çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin de gerçekleştiği Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kurslar...

Hobi ve mesleki amaçlı kurslar dışında zaman zaman çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin de gerçekleştiği Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda sağlık seminerleri de düzenleniyor. DER-MEK’e ait altı farklı merkezde gerçekleşen bu sağlık seminerleri nisan ayı sonuna kadar devam edecek. DER-MEK ve Toplum Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenleyeceği kanser eğitim tarama sağlık seminerleri öncesinde kursiyerlere yönelik ön bilgilendirme işlemleri sürüyor. Kanserden korunmanın yollarının anlatılacağı programlar sırasıyla 22 Mart tarihinde Mersincik DER-MEK, 12 Nisan’da Fatih DER-MEK, 19 ve 20 Nisan tarihlerinde ise Sırrıpaşa DER-MEK binalarında gerçekleşecek.

#

17 Mar 2017 - 22:00 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.