Derince’de vadi projesi 2012’de tamamlanacak

Derince’de bulunan yaşam alanlarının yeşillendirilmesi ve düzenlenmesi çalışmaları kapsamında Cımbızdere ve Öğretmenler Vadisi’nin 2012 yılında tamaml...

Derince’de bulunan yaşam alanlarının yeşillendirilmesi ve düzenlenmesi çalışmaları kapsamında Cımbızdere ve Öğretmenler Vadisi’nin 2012 yılında tamamlanması planlanıyor.

Derince’nin Çınarlıdere, Çenedere ve Kaşkaldere gibi dev projelerin ardından yeni yaşam alanlarına kavuşması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Derince’yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve AKP İlçe Başkanı Mehmet Eryürek yeni projeleri yerinde gözlemlemek için beraberinde ilçe muhtarları ve meclis üyeleriyle birlikte sahaya inerek gün boyu alanları gezdiler.

İKİ YENİ YAŞAM ALANI
Çalışmaların yoğunlaştığı Kaşkaldere’nin yanı sıra Çenedağ Mahallesi’nde bulunan Cımbızdere ve Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Öğretmenler Vadisi’ni gezen başkanlar, sonbahar itibariyle iki bölgede de yeni çalışmaların başlayacağı mesajını verdi. 2012 yılında tamamlanması planlanan Cımbızdere 60 bin m2’lik alanı kapsarken, Öğretmenler Vadisi ise 25 bin m2’lik alandan oluşuyor. Cımbızdere ve Öğretmenler Vadisi’nin bitirilmesiyle birlikte Derinceliler iki yeni yaşam alanına daha kavuşmuş olacak.

#

24 Mar 2011 - 15:10 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.