Derince’de yaz tatilinde 2.690 çocuk bu havuzlarda serinledi

Yaz döneminde çocuklar için dört ayrı noktada eğlence havuzları ve aqua park hizmeti veren Derince Belediyesi’nin bu uygulamalarından 2 bin 690 öğrenc...


Yaz döneminde çocuklar için dört ayrı noktada eğlence havuzları ve aqua park hizmeti veren Derince Belediyesi’nin bu uygulamalarından 2 bin 690 öğrenci yararlandı
İKİ AY BOYUNCA KURS
Sıcak yaz dönemini çocuklar için yüzme havuzları ile renklendiren Derince Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu uygulamalar büyük ilgiyle karşılandı. Spor keyfini yaşamak isteyen Derinceli çocuklara yönelik sporun her alanında katkılar sunan Derince Belediyesi, bu yıl yaz döneminde 4 ayrı eğitim kurumunda eğlence havuzları ve aqua park kurarak, öğrencileri yüzme ile buluşturdu. Yaklaşık iki ay boyunca hizmet veren havuzlardan 5-13 yaş grubunda yer alan öğrenciler yararlanırken ilk ay havuzlar Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu ile Hikmet Uluğbay İlk ve Ortaokulu’nda kuruldu.
EN BÜYPÜK İLGİ SABANCI’YA
Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nda kurulan ilk dönem havuzları en fazla ilgiyi görürken buradan tam bin 250 öğrenci yararlandı. Sabancı ile birlikte ilk ay açık bulunan Hikmet Uluğbay İlk ve Ortaokulu’nda ise 570 öğrenci yüzme ile tanışma imkanı buldu. Yaz döneminin ikinci etabında açılan İbni Sina İlkokulu’ndan 300 öğrenci, Çınarlı İlk ve Ortaokulu’ndaki aqua park keyfinden ise 570 kursiyer yararlandı. Derince Belediyesi tarafından yaz spor okulları kapsamında ücretsiz olarak verilen eğitimler yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte sonlandırıldı.

#

27 Eyl 2013 - 09:43 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.