Derince’nin derbi mesaisi sürüyor

GÖZLER DERBİYE ÇEVRİLDİ 3. Lig 2. Grup'taki temsilcilerimizden Derincespor, Cuma günü Çine Madranspor'a deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup olmuş ve...

GÖZLER DERBİYE ÇEVRİLDİ

3. Lig 2. Grup'taki temsilcilerimizden Derincespor, Cuma günü Çine Madranspor'a deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup olmuş ve sezonun ilk yenilgisini almıştı. Sarı Lacivertliler bu maçı unuttu ve gözünü Gölcükspor ile Pazar günü Alpaslan Türkeş Stadı'nda oynanacak olan kent derbisine çevirdi.

 

KADRODA DEĞİŞİKLİKLER OLACAK

Onur Türk dışında eksik futbolcusu olmayan Derincespor'un, KEV Tesisleri'ndeki antrenmanına tüm futbolcular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışma kondisyon arttırıcı koşularla sona erdi. bu arada alınan yenilgi ve iç saha beraberlikleri sonrasında teknik heyet de sorgulanır hale geldi. Ali asım Balkaya kadroda önemli değişiklikler yaparak sancılı şekilde derbiye çıkacak. Bakalım nasıl bir sonuç alınacak?

#

08 Eki 2014 - 12:46 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.