Derincespor 5 Ağustos’ta başlıyor

Sarı Lacivertliler halen transfer çalışmalarını devam ettirirken, bir sezonda yeniden 3.Lig’e dönecek bir kadro kurmaya çabalıyor. Hiçbir desteği olma...

Sarı Lacivertliler halen transfer çalışmalarını devam ettirirken, bir sezonda yeniden 3.Lig’e dönecek bir kadro kurmaya çabalıyor. Hiçbir desteği olmayan ve sadece Şahin Çavuşoğlu’nun girişimleriyle yoluna devam edebilen kulüpte, teknik adam Murat Şahin de ince eleyip sık dokuyor ve ekonomik transfer yapmaya çalışıyor. Eski talebelerini toplayan Şahin, maliyetsiz ama güçlü bir takım kurmak için kolları sıvadı. Bu arada takım maçlarını 17 ağustos Stadı’nda oynayacak.

#

24 Tem 2017 - 19:31 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Hee oldu millet harcasın harcasın sen 5 kuruş vermeden şampiyon ol .. ne güzel hayat

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 19:31