Derincespor Bolu’ya gidiyor

        2.ETAP BOLU’DA BAŞLIYOR Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Derincespor A.Ş., ilk etap kampının son antrenmanını dün ya...

 

 

 

 

2.ETAP BOLU’DA BAŞLIYOR

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Derincespor A.Ş., ilk etap kampının son antrenmanını dün yaptı. Üç günlük bayram izninin ardından yeniden çalışmalara başlayan Sarı Lacivertliler, bu sabah kahvaltının ardından kulübün otobüsüyle Bolu’ya gidecek ve ikinci etap kampını Bolu’da gerçekleştirecek. 11 gün Bolu’da kamp yapacak olan Sarı Lacivertliler, 2 veya 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Teknik Direktör Ali Asım Balkaya, “2. etap kampında tempomuz artacak. Onun için futbolcularımızı daha zor bir çalışma bekliyor. Bolu Koru Otel’de yapacağımız çalışmalarda, her gün çift idman uygulayarak antrenmanlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

BALKAYA İKİNCİ ETAPTA DAHA İYİ ÇALIŞMALIYIZ

Derince teknik sorumlusu Ali Asım Baklaya sözlerinin devamında “Bolu kampında ikinci etapta daha iyi çalışmamız gerekiyor. Lig yaklaştıkça futbolcularımın performansını daha iyi görmek için, hazırlık maçları bizim adımıza önem taşıyor. Futbolcularımın ilk etapta, kendi tesislerimizde yaptığı çalışmalardan memnunum. Bolu’da serin bir havada çalışacağımız için bol bol oksijen depolayıp, istediğimiz kadro yapısını oluşturup, lige iyi sonuçlar alarak girmek istiyoruz. İlk maçlar zor olur, ancak kazanmak için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız” dedi. 

#

03 Ağu 2014 - 11:26 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.