Derincespor düşmenin kalkmasını bekliyor

ŞAHİN ÇAVUŞOĞLU SESSİZLİĞIİNİ KORUYOR 4 yıllık profesyonel macerasından sonra küme düşen ve amatör liglerde oynamaya hazırlanan Derincespor, yine de...

ŞAHİN ÇAVUŞOĞLU SESSİZLİĞIİNİ KORUYOR

4 yıllık profesyonel macerasından sonra küme düşen ve amatör liglerde oynamaya hazırlanan Derincespor, yine de profesyonellik umutlarını koruyor. Sarı lacivertli kulüp, normal şartlara göre gelecek sezon bölgesel amatör lig’de mücadele edecek ve Baykan Şahin Çavuşoğlu görevini sürdürecek. Şimdiki görüntü bu. Ancak 3.Lig’den küme düşmenin kalkacağı şeklindeki söylentiler nedeniyle beklemede bulunan Çavuşoğlu, futbolcularla da görüşmeleri durdurdu.

 

GÖRÜYŞMELERE ARA VERİLDİ

Ramazanın da araya girmesi nedeniyle görüşmeler ara veren Başkan Çavuşoğlu, futbolculardan ilk tekliflerini de aldı. Bu arada gitmek isteyenlere de kapının açık olduğu belirtildi. Ancak henüz net bir durumun olmaması nedeniyle, kimse net bir adım atamıyor. Futbolcular da yönetimin alacağı ararları bekliyor. Teknik patron Ali Asım Balkaya da, henüz masaya oturmuş değil. Futbolcular ve teknik heyet tatil yapıyor.

#

30 May 2017 - 10:41 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.