Derincespor son gün Silivri’ye yenildi: 3-1

Bolu Koru Otel’de yaptığı kamp boyunca günde çift idmanla yeni sezon için hazırlıkları yoğun tempo içerisinde sürdüren ve 3 özel hazırlık maçı oynaya...

Bolu Koru Otel’de yaptığı kamp boyunca günde çift idmanla yeni sezon için hazırlıkları yoğun tempo içerisinde sürdüren ve 3 özel hazırlık maçı oynayan Derincespor, Bolu’da ilk özel maçını, Termal Otel sahasında PTT 1.Lig takımlarından Orduspor ile oynadı ve maçı 1-0 kaybetti. Derince ikinci hazırlık maçını ise Gerede Dorukkaya Otel sahasında, Batman Petrolspor ile oynadı ve maçı 2-1 kazandı. 3. hazırlık maçında yine PTT 1.Lig takımı Adanaspor ile oynayan ekip, maçı 5-1 kaybetti. Kampın son gününde, önceki gün 3. Lig takımlarından Silivri ile oynayan Derince, rakibine 3-1 yenildi. Temsilcimizin tek golü Mehmet Emin’den geldi. Derincespor 4 hazırlık maçı oynadı, bir galibiyet ve üç mağlubiyet aldı.

 

PERŞEMBE GÜNÜ PENDİK İLE GÖLCÜK’TE

Derincespor Bolu Koru Otel ikinci etap kampı sonrasında çalışmalarını kendi tesislerinde günde yaptığı çift idmanla sürdüren ekibimiz, sahası elinden alındığı çini lig maçlarını Gölcük’te oynayacak. Teknik Direktör Ali Asım Balkaya futbolculara kamp dönüşü izin vermezken, Perşembe günü lig maçlarının oynanacağı Gölcük Stadı’nda 5’inci hazırlık maçını 2.Lig takımı Pendikspor ile yapacak. Sarı Lacivertliler ardından 16-17 ve 18 Ağustos günleri üç gün izin yapacak. Derincesporlu futbolcular 19 Ağustos Salı günü bir araya gelecek ve üçüncü etap çalışmaların kendi tesislerinde başlatacak. Teknik sorumlu Ali Asım Balkaya, lig başlayana kadar en az 3 hazırlık maçı daha oynayacaklarını söyledi.

#

12 Ağu 2014 - 14:45 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.