Dev kompleks için start verildi

Geçtiğimiz aylarda Gebze Ticaret Odası’yla yapılan protokol ile Dilovası’na yapılmasına karar verilen dev kompleks için geçtiğimiz haftalarda Gebze Ti...

Geçtiğimiz aylarda Gebze Ticaret Odası’yla yapılan protokol ile Dilovası’na yapılmasına karar verilen dev kompleks için geçtiğimiz haftalarda Gebze Ticaret Odası tarafından ihale yapılmış ve ihaleyi Üçler İnşaat adlı firma kazanmıştı. İhalenin ardından önceki gün dev kompleksin yapımı için start verildi. 

 

MODERN KOMPLEKS

Yapılacak olan tesis 850 metrekare alan üzerinde 4 katlı olacak ve bin 800 metrekare toplam kapalı alanı yer alacak. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak ilçelerimizin gelişmesinde kalkınmasında elimizi taşın altına her zaman koymaya hazırız. Protokol gereği 4 katlı kompleks için ihalesini yapmış ve ilk kazması vurulmuştur. İnşallah kısa sürede yapımı tamamlanıp Dilovası halkının hizmetine açacağız” dedi.

 

İLK START VERİLDİ

Yapımına başlanan kompleks ile ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Göreve başladığımızdan bu güne ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İlçemizin önemli eksikliklerinden biri olan Halk Eğitim Merkezi binasının olmaması üzerine girdiğimiz diyaloglar sonrası Gebze Ticaret Odası ile bir protokol yapmış ve ilçemize güzel bir projenin yapılması için protokol imzalamıştık” dedi.

#

29 May 2017 - 15:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.