Dev maça bol kart gösteren hakem atandı

14 maçta 70 sarı 8 kırmızı kart çıkardı İkinci Lig hakemi olan Mesut Çarık son olarak 1 Nisan'da oynanan ve 2-2 berabere biten Menemen Belediyespor...

14 maçta 70 sarı 8 kırmızı kart çıkardı

İkinci Lig hakemi olan Mesut Çarık son olarak 1 Nisan'da oynanan ve 2-2 berabere biten Menemen Belediyespor ile Turgutluspor arasındaki 2. Lig Beyaz Grup maçını yönetti. Kartlarını kullanmakta çekinmeyen Eskişehir Bölgesi hakemi, bu sezon yönettiği toplam 14 maçta 70 sarı ve 8 de kırmızı kartına başvurdu.

 

Ev sahibi takımların galibiyet oranı yüzde 46

Öğretmen olan Mesut Çarık 12 ikinci lig, 1'er kez de Türkiye Kupası ve 3. Lig maçlarında düdük çaldı. Çarık kariyerinde 130 maça çıktı. Bu maçlarda ev sahibi takımların galibiyet yüzdesi 46'yken, deplasman takımları yüzde 21 oranında galip geldi, yüzde 33 oranında ise maçlar berabere bitti. Bu sezon yönettiği 14 maçta ise 5 maçı ev sahibi, 3 maçı da deplasman takımları kazanırken, 6 maç da berabere bitti. Erdem ÖVÜÇ

#

04 Nis 2015 - 12:55 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.