Dido Simğera Şenliği 25 Ekim’de

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü (GOF) ve Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği ortaklığında düzenlenen Dido Simğera (Büyük Şarkı) Şenliği...

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü (GOF) ve Gölcük Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği ortaklığında düzenlenen Dido Simğera (Büyük Şarkı) Şenliği ünlü eğitmen ve sanatçıların katılımıyla 25 Ekim Çarşamba günü saat 14.30’da Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda başlayacak.

 

BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

Tüm vatandaşların davetli olduğu etkinlik için Kibaroğlu Oto Yıkama Albay Burak Caddesi No:27 adresi ve Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda bilet satışı yapılmakta. Şenliğe akordeon sanatçısı Oleg Halvaşi, garmon mızıka sanatçısı Mustafa Gündüz, akordeon sanatçısı Hayrettin Karas, garmon mızıka sanatçısı Akif Öner, garmon mızıka sanatçısı Celal Kılıç ve sanatçı Rusika Putkaredze gibi önemli isimler katılacak.

#

21 Eki 2017 - 11:19 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.