Dilek ve Furkan yüzükleri taktı

Piyalepaşa İlkokulu Müdürü Ali Demir ve Ayşe Demir çiftinin biricik kızları Dilek, Yakup Kurt ve Ayten Kurt çiftinin yakışıklı oğulları Furkan ile evl...

Piyalepaşa İlkokulu Müdürü Ali Demir ve Ayşe Demir çiftinin biricik kızları Dilek, Yakup Kurt ve Ayten Kurt çiftinin yakışıklı oğulları Furkan ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Tarih öğretmeni olan Dilek ile polis memuru Furkan çiftinin nişan merasimleri İhsaniye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç çifti mutlu günlerinde aile erkanının yanı sıra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eski Belediye Başkanı Ahmet Levent, Emekli Albay Ömer Kurt ve sevenleri de yalnız bırakmadı. Çiftin nişan yüzüklerini ise Mehmet Ellibeş, Ahmet Levent ve Albay Ömer Kurt birlikte taktı.

#

12 Eyl 2015 - 15:55 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.