Dilmen: MHP’yi anmadan önce haram geçen kursaklarını temizlesinler

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’ın 17-25 Aralık Yolsuzlukla Mücadele Haftası nedeniyle 9 dilde hırsızlıkla mücadele vurgusu yapıp astığı afişle il...

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’ın 17-25 Aralık Yolsuzlukla Mücadele Haftası nedeniyle 9 dilde hırsızlıkla mücadele vurgusu yapıp astığı afişle ilgili AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “MHP Türk halkından umudunu kesmiş, çareyi Çin’de, Amerika’da arıyor” ifadesine yer vermişti. Korkmaz’ın bu sözlerine yanıt veren MHP İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ise “MHP’yi anacak olan bir AKP’li, önce bir güzel tövbe etmeli. Haram geçen kursaklarını temizleyip öyle MHP’nin adını anmalı” ifadelerini kullandı.

 

“KORKMAZ, HIRSIZLIĞI HAZMEDEMİYOR”

Korkmaz’ın açıklamalarının ciddiye alınacak tarafı olmadığını ifade eden Kaan Dilmen, “Bugün hangi AKP’li vicdanen bir hırsızlık olmadığını, AKP’nin masum olduğunu iddia edebilir? Ali Korkmaz bile içten içe bu hırsızlığı hazmedemiyor belli ki. Tapelerin gerçek olduğu, montaj olmadığı Adli Tıp Kurumu Fizik İhtisas Dairesi Ses ve Görüntü İnceleme Şubesi tarafından tescillenmişken birazcık vicdanı olan biri ‘Evet burada hırsızlık var’ diyebilir” şeklinde konuştu.

“BU ÜLKENİN SİGORTASIYIZ”
Sözlerini sürdüren Dilmen, “Ali Korkmaz ve benzer isimlerin, yani AKP’de görev alan siyasetçilerin, kendi aralarında yaptıkları sohbette bile bu hırsızlığı dile getirirken ‘Bu kadar da olmamalıydı’ yorumları yaptıklarını artık sağır sultan bile duymuşken, çıkıp ‘Hırsızlık yok’ demek, bu halkı aptal yerine koymaktır. MHP her zaman halkın yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. Yarın öbür gün siz olmayacaksınız ama MHP hep olacak. Çünkü biz bu ülkenin sigortasıyız” dedi.

“PARTİMİZE LAF ATMAYA KALKIYORSUNUZ”
Kaan Dilmen son olarak, “Ali Korkmaz ve onun gibi düşünen siyasilere yol yakınken gittikleri yoldan dönmelerini tavsiye ediyorum.  Hepimiz bu kentte yaşayacağız. Sözlerimize dikkat etmeliyiz. Hırsızlık olduğuna dair her şey ortada iken hırsızlığın yapılmadığına dair elinizde en ufak bir deliliniz bile yokken bu konu açıldığında yüzünüz kızaracağına hala anlı şanlı partimize laf atmaya kalkıyorsunuz. Sonunuz yakın. Biz kendimizi de sizi de Türk halkının vicdanına emanet ettik. Sonucu hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

#

19 Ara 2014 - 16:38 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.