Dilovası Belediye transfere doymuyor!

ŞAMPİYONLUK YAŞADI Dilovası Belediyespor müthiş bir transfere imza attı. Geride bıraktığımız sezon Süper Amatör Lig takımlarından İhsaniyespor’da 13...

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Dilovası Belediyespor müthiş bir transfere imza attı. Geride bıraktığımız sezon Süper Amatör Lig takımlarından İhsaniyespor’da 13 gol atan, ardından transfer olduğu Başiskele Belediyespor’da 7 gol atarak Kırmızı Beyazlı ekibin Süper Amatör Lig’e çıkmasında önemli bir paya sahip olan kanat oyuncusu Muhammed Çakır, Turuncu Siyahlı kulüp ile anlaştı.

 

GEÇEN SEZON TOPLAM 20 GOL

Önceki gün ilk görüşmeyi Ufuk Öğütveren ile yapan Muhammet yeni kulübü ile her konuda anlaştı ve son olarak konu ile ilgili yönetime çıkıldı. Başkanvekili Adnan Sak da başarılı futbolcu ile yaptığı kısa görüşmenin ardından Muhammed’e imza attırarak önemli bir iş başardı. Transferin gözdesi olan ve geçen sezonu toplam 20 gol ile tamamlayan Muhammed yaptığı açıklamada “Hedefi olan bir takıma geldim ve Dilovası Belediyespor’u BAL’a çıkarmak için elimden geleni sahaya yansıtacağım” dedi.

 

OFANS YÖNÜ ÇOK KUVVETLİ

İzmitli futbolcu 1996 doğumlu. Futbola 11 yaşında Bahçecikspor’da başladı. 7 yıl sonra Başiskele Belediyespor’a transfer oldu. Seymen Karşıyaka, İhsaniye ve tekrardan Başiskele Belediyespor’da forma giyen Muhammet her iki kanatta ve forvet arkasında da forma giyebiliyor. Tempolu, güçlü ve gol vuruş özelliği ile öne çıkan Muhammed zaman zaman forvet hattında da takımına katkı sağlayabiliyor.

#

22 Tem 2017 - 10:36 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.