Dilovası Belediyesi, ihtiyaç sahiplerin yanında

Kurmuş olduğu profesyonel hizmet altyapısıyla çalışmaları gece gündüz sürdüren Dilovası Belediyesi halka verdiği önemi gerçekleştirdiği projelerle he...

Kurmuş olduğu profesyonel hizmet altyapısıyla çalışmaları gece gündüz sürdüren Dilovası Belediyesi halka verdiği önemi gerçekleştirdiği projelerle her fırsatta gösteriyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan tespitler sonucu hazırlanan listeler doğrultusunda yapılan gıda ve ekmek yardımı Dilovalı vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Vatandaşların müracaat ederek başvurdukları kayıtlar doğrultusunda sorunsuz bir şekilde, İlçe sınırlarında bulanan ekmek fırınlarından ekmeklerini fiş karşılığında alabiliyorlar. Ayrıca titiz bir araştırma sonrası belirlenen yardıma muhtaç ailelere Belediye ekiplerince adreslerine gidilerek kuru gıda yardımı yapılıyor.

Dilovası Belediyesi olarak önem verdikleri konularından birisi de ilçede bulunan yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatmak olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Sosyal ve Şeffaf Belediyecilik anlayışla halkın sürekli yanında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Sözlerine devam eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Onların yalnız olmadıklarını bizim yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz ve göstereceğiz. Bu çerçevede daha öncede devam eden dar gelirli insanlarımıza gıda ve ekmek yardımlarını aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Belediyemiz sosyal sorumluluklarının bilinci ile çalışmalarına devam edecektir. Sadece bu aya özel olmamakla beraber diğer aylarda da dar gelirli vatandaşlarımıza elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Bizlere yapılan bir hayır duası ise en büyük mutluluğumuz olacaktır” diye konuştu.

#

11 Kas 2014 - 13:38 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.